Saltar a continguts

Korfbal Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

01/06/2007
El KCSC colonitza Holanda

El KCSC va disputar el dilluns passat el torneig Rotteotornoi, a Rotterdam, Holanda. Els 'gats' santcugatencs va participar en la divisió 4, de la que van quedar sots campions, a tan sols una cistella de diferència del campió.

El torneig va constar de una lligueta entre 6 equips. El KCSC va guanyar 3 dels seus 5 partits i va empatar-ne 2, amb la qual cosa va acabar el torneig invicte.

En el primer partit, els catalans vencen al que acabaria primer de la divisió per 6-5, en un partit molt igualat que es decideix en els instants finals. Els catalans van aconseguir sobreposar-se a un inici irregular i a la por escènica.

En el segon, el KCSC va guanyar amb claredat 3-0 un partit que va dominar des del principi sense excessius patiments, per la quantitat de llançaments fets, els blaus podrien haver vençut per una diferència molt més àmplia.

El tercer matx va ser el pitjor dels catalans, que van cedir un empat a 3 després de dominar gran part del matx i desaprofitar nombroses accions ofensives amb el 3-2 a favor.

El quart enfrontament també va acabar amb empat, però amb un regust totalment diferent. Els catalans van anar a remolc durant gran part del matx, després de començar guanyant per 1-0, però van aconseguir salvar l'empat en els instants finals.

L'últim partit del KCSC va concloure amb una victòria de caràcter. Després de començar amb un 2-0 en contra, els santcugatencs van remuntar i van acabar imposant-se per 4-2 a un rival molt superior en quant a centímetres.

Al llarg de tot el torneig el KCSC va donar la cara i va donar el millor de si mateix. El seu màxim anotador va ser Albert Parrón, amb 8 cistelles en els 5 partits, destacant un gran encert des del punt de penal, factor clau, ja que els rivals practicaven un joc dur i de contactes.