Menú principal

Notícies

21/09/2007
El KCSC comença amb bon peu la pretemporada

El KCSC va jugar el dissabte dia 15 de setembre els seus dos primers partits de pretemporada. Ambdós van ser amb el Castellbisbal, i es van saldar amb marcadors esperançadors, tenint en compte les nombroses baixes dels blaus i que el rival portava molt més temps entrenant mentre que els santcugatencs tan sols havien complert dos entrenaments abans de jugar els partits.

En el primer partit, en el qual es va donar més minuts als joves del filial i als nous jugadors, que presumiblement seran la base de l'equip que jugarà a Segona Divisió, el KCSC venç 4-7 als joves jugadors del filial local. Tot i això, els santcugatencs tenen un inici complicat i molt fred ja que els locals es situen en 2-0 als pocs minuts de la sacada inicial, tot i això els joves jugadors visitants reaccionen i, gràcies a dues cistelles de la jove del filial Mireia i a una tercera de l'experimentat Sergio Fernández, en el moment d?anar al descans ja dominen per 2-3.

Els santcugatencs segueixen en tot moment al capdavant del partit però no aconsegueixen trencar-lo en els primers compassos de la segona meitat perquè les cistelles del Jordi i l'Oliver obtenen ràpidament resposta per part del Castellbisbal. Quan falta a prop d'un quart d'hora per acabar el matx una cistella de la Merche Marín posa el 4-6 i trenca definitivament la resistència d'uns esgotats jugadors locals. En Joan Garcia, que en aquest partit gaudeix de pocs minuts en favor dels joves, tancar el partit amb una fabulosa cistella llunyana.

En el segon partit, per al qual els locals treuen el seu primer equip, els santucgatencs encara tenen un inici pitjor: no aconsegueixen encistellar cap de les bones opcions que aconsegueixen en tot el primer temps i marxen al descans amb un contundent 5-0 a favor dels locals.

Però els blaus tornen a reaccionar i, després que la jove Berta Aloma anoti la primera cistella per l'equip de Rosendo García i que els locals tornin a ampliar avantatges amb el 6-1, aconsegueixen un fantàstic parcial de 5-0 en l'últim quart d'hora, culminat amb una altra bona cistella del Joan a falta de mig minut per l'acabament, que els manté invictes en la pretemporada.

Encistelladors primer partit:

CK Castellbisbal 4 - KC Sant Cugat 7: Mireia (2), Sergio (1), Jordi (1), Oliver (1), Merche (1) i Joan García (1).

Encistelladors segon partit:

CK Castellbisbal 6 - KC Sant Cugat 6: Berta (2), Mireia (2), Magic (1) i Joan Garcia (1).