Menú principal

Notícies

02/03/2009
No va poder ser

El KC Sant Cugat va perdre dissabte davant un gran Assessoria Vallparadis a les semifinals de la Copa Catalana per 19 a 7 al pavelló de Sant llorenç (Terrassa).

L'equip santcugatenc va mostrar una molt bona imatge, sobretot al començament del partit, mantenint l'igualada amb l'equip egarenc durant força estona. Més de deu minuts es va trigar en entrar la pilota a la cistella, sent l'egarenc Alexis Escardibul l'encarregat d'aconseguir-ho per primera vegada. Al quart d'hora, el marcador reflexava un encara esperançador 3-1.

Just en aquell precís instant en què Jonathan Malo va caure al terra lesionat, i Ramón Ortigosa ho aprofitava per fer la quarta cistella per al seu equip, es va trencar el miratge. Els santcugatencs van baixar, inconscientment, els braços i l'Assessoria Vallparadis es va posar les piles. Finalment es va imposar la lògica i els nois de Rosendo van veure trencada la seva esplèndida ratxa de quatre partits consecutius guanyant.

El màxim anotador santcugatenc va ser el jugador del KC Barcelona Javier Navarro, amb dos cistelles. També van aconseguir anotar Jordi Giménez, Albert Parrón, Nico Luiten, Berta Alomà i Cristina Ruiz.