Menú principal

Notícies

16/03/2009
Bona imatge del KCSC davant el Vallparadis

Bon partit ahir, en línies generals, del KC Sant Cugat davant l'inabastable Assessoria Vallparadis. L'equip egarenc es va començar avançant al marcador amb una gran cistella de Jose Luis Jurado, que Duncan MacLachlan es va encarregar d'igualar al minut vuit de partit.

A partir d'aquest instant, l'equip visitant va posar la seva maquinària en funcionament i va aconseguir ràpidament la renda necessària per poder jugar la resta del partit amb una relativa tranquil·litat.

L'equip de Rosendo, però, no va baixar els braços i va continuar lluitant totes les pilotes i intentant plantar cara a un dels màxims favorits a emportar-se enguany el títol de lliga, juntament amb el rival de la propera jornada: el CK Vacarisses.

El final del partit va estar força igualat i les cistelles es van alternar de les dues bandes, però sempre amb l'avantatja aconseguida a la primera part de quatre o conc cistelles per part dels egarencs. Al final un 10-15 al marcador que deixa a tots dos equips contents, uns pel punts aconseguits i els altres per la millora demostrada a les darreres jornades.

Anotadors del KCSC: Albert Parrón (4), Jordi Giménez (2), Berta Alomà (1), Duncan MacLachlan (1) i Javier Navarro (1).