Menú principal

Notícies

22/03/2009
Derrota lògica davant el Vacarisses

Partit sense gaire història el que ha enfrontat el KCSC amb el vigent campió de lliga i màxim candidat a aixecar de nou el títol, el CK Vacarisses.

Óscar Hernández ho va deixar ben clar des del primer minut: allà manaven ells. Cristina Ruiz va ser qui va obrir el marcador per als santcugatencs al minut deu, però els visitants ja en portaven cinc. La primera part va finalitzar amb un clar 4 a 14, gràcies a les cistelles aconseguides també per Jordi Giménez (2) i Jonathan Malo.

A la segona part va millorar tant el joc ofert pel KC Sant Cugat com l'encert de cara a cistella. Rosendo Garcia va veure com els seus nois netejaven la imatge a la represa i polien una mica el marcador final deixant-lo 12 a 24. Tenint en compte que el partit d'anada va finalitzar 20 a 4, la millora és evident.

La propera setmana toca jugar amb un altre rival de la zona alta de la classificació: el CEVG - Stirling. Una nova pedra de toc per a l'equip que haurà de confirmar el bon moment que estan passant els jugadors blaus.

Anotadors del KCSC: Albert Parron (3), Jordi Giménez (2), Nuria Ventura (2), Cristina Ruiz (1), Javier Navarro (1), Marta Ortiz (1), Magic O'Brayan Parra (1) i Jonathan Malo (1).