Menú principal

Notícies

30/03/2009
Viatge infructuós a Vilanova

El desplaçament d'aquest cap de setmana portava al KC Sant Cugat a Vilanova i la Geltrú, per enfrontar-lo amb el tercer classificat de la lliga.

El començament del partit no va ser gens dolent, i dos cistelles de Cristina Ruiz en el primer quart d'hora mantenia l'equip santcugatenc a dues cistelles de diferència dels vilanovins, que buscaven la manera d'agafar una renda definitiva per la resta del partit. Dues cistelles més de Jonathan Malo i una altra d'Albert Parrón van posar el 10 a 5 al marcador al finalitzar la primera part.

Albert va tornar a anotar a la represa, però el Vilanova no es va deixar sorprendre i va aconseguir obrir forat al marcador mica en mica, evitant que els nois de Rosendo encistellessin més fins a falta de cinc minuts pel final. Javier Navarro i novament Albert van completar les vuit cistelles visitants, per les 14 locals.

Anotadors del KCSC: Albert Parrón (2), Jonathan Malo (2), Cristina Ruiz (2) i Javier Navarro (1).