Menú principal

Notícies

26/04/2009
No va poder ser

Segurament el començament amb poc ganxo del nois de Rosendo Garcia va condicionar la resta del partit, davant un Badalona que no va demostrar ser millor que els santcugatencs.

L'encert no va voler aparèixer en una primera part on els locals van posar les oportunitats i les ganes. Els visitants, que no van anar a la pista a mirar el partit, es va posar l'equip de treball des del primer minut i van aconseguir una renda de tres cistelles al primer quart d'hora de joc.

Aquesta diferència en el marcador, que no en el joc, va estar a punt de ser neutralitzada quan Cristina Ruiz va pujar el 5 a 6 a falta de quatre minuts per al descans, que va finalitzar amb una cistella més per als badalonins.

Els locals no es van tornar a apropar tant en la resta del partit. Els minuts corrien a favor dels visitants, que van tenir prou amb empatar a cinc a la segona part per endur-se'n el partit (10-12).

A la tornada del pont de maig el KC Sant Cugat visitarà la pista del CK Cerdanyola, en un partit crucial per evitar els llocs de descens.

Anotadors KCSC: Javier Navarro (3), Berta Alomà (2), Albert Parrón (2), Cristina Ruiz (1), Jonathan Malo (1) i Mireia Figuera (1).