Menú principal

Notícies

11/05/2009
La permanència més a prop

Partit força ensopit el que van disputar ahir el CK Cerdanyola i el KC Sant Cugat a Can Xarau, tot i que les pretensions d'ambdós equips no s'ho mereixien: lluitar per no baixar.

El KC Sant Cugat va començar avançant-se al marcador al minut 1, un fet pràcticament inèdit aquesta temporada, gràcies a Berta Alomà. Aquesta cistella va donar molta confiança a l'equip de Rosendo Garcia, que tot i així no va poder mantenir el marcador a favor durant tot el partit.

La tornada de Nico Luiten a l'equip va servir per donar més opcions de lluita i una major fluïdesa a les accions d'atac dels santcugatencs. Una esplèndida recta final, amb remuntada inclosa, va col·locar al KCSC per davant al marcador quan faltaven menys de deu minuts, aconseguint, a més a més, la major diferència en tot el partit gràcies a una altra cistella de Berta (5-7).

Amb aquesta victòria el KCSC es col·loca sisè a la taula, tres punts per sobre de les places de descens, i amb un punt més que el CK Castellbisbal, equip amb el que es veurà a la pista la propera setmana.

Anotadors del KCSC: Berta Alomà (2), Albert Parrón (2), Jonathan Malo (1), Nico Luiten(1) i Magic O'Brayan (1).