Notícies

11/10/2009
Començament complicat
KC Sant Cugat - KA Vallparadis

Ahir van debutar tres dels equips del Korfbal Barcelona a les seves respectives categories, tots tres davant rivals de molta entitat, i tots tres partits van acabar en derrota.

Tota la emoció se la va endur el KC Sant Cugat en el seu partit de Primera Divisió, davant d'un reforçat KA Vallparadis. El partit va ser molt intens des del primer minut i la victòria no es va decidir fins als instants finals. Els dos equips es van alternar el domini del partit. Tot i que les sensacions feien preveure que Vallparadis s'acabaria enduent la victòria, els santcugatencs van tractar de tu a tu al seu rival tota l'estona, comandats per un impressionant Javier Navarro, autor de sis cistelles. La sorpresa va ser possible fins al minut 58 de partit en el que Alexis Escardibul va marcar diferències amb dues cistelles consecutives. L'equip de Rosendo Garcia no va baixar els braços i van buscar l'heroïcitat fins al darrer llançament. El resultat final, 14 a 16, deixa d'una banda satisfets als locals, però amb l'amarg regust de la derrota als llavis.

Anotadors de l'equip de Primera: Javier Navarro (6), Nico Luiten (3), Magic O'Brayan (2), Berta Alomà (1), Mireia Figuera (1) i Jonathan Malo (1).